January 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me ish-punonjësit e Komisionit Vendore të Verifikimit të Titujve të Pronësisë për zbatimin e vendimit nr.3, datë 24.12.2019 të Komisionit Qeveritar të Tokës .

Më datë 21.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me ish-punonjësit e Komisionit Vendore të Verifikimit të Titujve të Pronësisë  për zbatimin e vendimit nr.3, datë […]
January 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtorët rajonal të kadastrës.

Më datë 21.01.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen me drejtorët rajonal të kadastrës ku ishin të pranishëm drejtori i Drejtorisë Vendore të Agjencisë […]
January 20, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, ndoqën problematikën e ndotjeve të bërë publike në media në zonën e plazhit të Vilë Bashtovës, në Rrogozhine, në grykëderdhjen e lumit Shkumbin.

Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, ne Bashkepunim me FA te Shqiperise dhe me mbeshtetjen me ndihma ushqimore te Ambasades Turke, ka zhvilluar nje takim me […]
January 20, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Bregdetit pranë Ministrisë së Turizmit, me qëllim pasqyrimin e situatës aktuale të personave të prekur nga termeti që vazhdojnë të jenë ende të strehuar në Hotele.

Sot, më datë 20.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari  zhvilloi një takim me drejtorin e  Përgjithshëm të Agjencisë së Bregdetit pranë Ministrisë së Turizmit z.Ledion […]