October 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim deputetin e zonës së Kamzës z.Eljo Hysko si dhe nënkryetarin e bashkisë Kamëz Z.Prelë Gjonpalaj.

Sot, më datë 29.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim deputetin e zonës së Kamzës z.Eljo Hysko si dhe nënkryetarin e bashkisë Kamëz […]
October 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim një grup ekspertesh klimatik me në krye Stan Collar ekspert i klimës.

Sot, më datë 29.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim një grup ekspertesh klimatik me në krye Stan Collar ekspert i klimës. Në […]
October 28, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë Jahollari mori pjesë në aktivitetin e ditës së përvjetorit të 74-rt të Organizatës së Kombeve të Bashkuara të organizuar nga Ministria e Turizmit në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të jashtme.

Sot, më datë 28.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e ditës së përvjetorit të 74-rt të Organizatës së Kombeve të Bashkuara […]
October 25, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e Prefektëve të të gjitha qarqeve të Shqipërisë të organizuar nga Prefekti i Qarkut Elbasan Z.Maksim Malaj.

Sot, më datë 25.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në takimin e Prefektëve të të gjitha qarqeve të Shqipërisë të organizuar nga Prefekti […]