December 11, 2017

U zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen.

Sot në datën 07.12.2017 në orën 13:00 u zhvillua në sallën e mbledhjeve të Prefekturës së Qarkut Tiranë, mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – […]
December 7, 2017

Grupet e vlerësimit nisin bilancin e dëmeve nga përmbytjet në Prefekturën e Tiranës

TIRANE– Në Bashkinë Tiranë situata është drejt normalizimit të plotë dhe rreziku i përmbytjeve ka kaluar. Prefektja e Tiranës, Suzana Jahollari deklaron se grupet vlerësimit të […]
December 3, 2017

Rimblidhet Komisioni i Planifikimit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për fazën e dytë të situatës së emergjencës

Me porosi te Prefektes Znj.Suzana Jahollari. Rimblidhet KPECQ në Prefekturën e Qarkut Tiranë për fazën e dytë të Emergjencave Civile. Informacion për situatën në terren dhe […]
December 1, 2017

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë dhe Prefektja e Qarkut Tiranë inspektojnë nga afër zonat e përmbytura në Bashkinë Kamëz

    Mbrëmjen e sotme, datë 01.12.2017 Kryeministri i Vendit  Z. Edi Rama së bashku me Prefekten e Tiranës, Znj.  Suzana Jahollari dhe Kryetarin e Bashkisë […]