July 10, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka ku u diskutua për problematikat e arsimit ne qytetin e Tiranës.

Më datë 10.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka. U diskutua për problematikat e arsimit ne […]
July 9, 2018

Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen mujore me administratën e Prefektit ku u pasqyrua analizua 6 mujore nga sektori i financës dhe shërbimeve mbështetëse

Sot më datë 09.07.2018 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen mujore me administratën e Prefektit. Në mbledhjen e sotme u pasqyrua analizua 6 mujore nga […]
July 6, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në demostrimin e Forcave Ajrore, për fikjen e zjarrit nga ajri me helikopter

Sot më datë 06.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në demostrimin e Forcave Ajrore, për fikjen e zjarrit nga ajri me helikopter dhe […]
July 6, 2018

Sot në institucionin e Prefektit Të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja në lidhje me sigurinë e Digave

Më datë 06.07.2018 në institucionin e Prefektit Të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja në lidhje me sigurinë e Digave. Qëllimi kryesor I kësaj mbledhje ishte informimi […]