January 12, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro, takim pune dhe bashkëbisedimi me organizatat dhe shoqatat e veteranëve.

    Sot më datën 11 Janar 2022, në ambientet e “Hotel Tirana”, Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro, zhvilloi një takim të veçantë pune dhe […]
December 29, 2021

Masat e shtuara për të evituar situatat emergjente

  Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro, thërriti në një takim pune drejtuesit e institucioneve kryesore të Qarkut, në lidhje me masat e shtuara për […]
December 29, 2021

“Mirënjohja e Qytetit” për Kryqin e Kuq Shqiptar

  John Fitzgerald Kennedy ka thënë: “Ne duhet të gjejmë kohë për të ndaluar dhe për të falënderuar njerëzit që bëjnë një ndryshim në jetën tonë.”Me […]
December 28, 2021

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro gjatë inspektimit te shkolles “Qazim Gjuzi” dhe qendrës kulturore ne Rrogozhinë.

    Prefekti i Qarkut Tiranë Z. Afrim Qëndro me Deputetin z. Etjen Xhafaj dhe me Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë z. Edison Memolla vëzhguan nga afër […]