June 23, 2020

Sot më datë 01.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari e shoqëruar nga Nën Prefekti dhe përgjegjësi i sektorit të zhvillimit urban, zhvilluan një takim në ambjentet e Bashkisë Vorë.

  I Sot më datë 01.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari e shoqëruar nga Nën Prefekti dhe përgjegjësi i sektorit të zhvillimit urban, zhvilluan një takim […]
June 23, 2020

Sot, më datë 30.5.2020, u zhvillua takimi i Komitetit të Turizmit për Qarkun Tiranë, në Golem, Kavajë.

  Sot, më datë 30.5.2020, u zhvillua takimi i Komitetit të Turizmit për Qarkun Tiranë, në Golem, Kavajë. Në këtë takim ishin të pranishëm Ministri I […]
June 23, 2020

Sot më datë 28.05.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës të grupit të monitorimit dhe kontrollit për garantimin e zbatimit të protokolleve të sigurisë në subjektet e lejuara të ushtrojnë aktivitetin për periudhën e epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

Sot më datë 28.05.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës të grupit të monitorimit dhe kontrollit për garantimin e zbatimit të protokolleve […]
June 23, 2020

Në zbatim të Planit të Veprimit për ndalimin e kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike, Institucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në takimin sensibilizues të zhvilluar nga Bashkia Kavajë

  Në zbatim të Planit të Veprimit për ndalimin e kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike, Institucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në takimin […]