November 14, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë ishte e ftuar në veprimtarinë e organizuar tek Muzeu Historik Kombëtar nga Organizata Kombëtare për Dëshmorët e LANÇ dhe Dëshmorët e tjerë të Atdheut.

  Në vijim të aktiviteteve në përkujtim të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, Prefektja e Qarkut Tiranë ditën e sotme ishte e ftuar në veprimtarinë e […]
November 14, 2019

Përfaqësues të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në ekspozitën me piktura të punuara nga fëmijët e spektrit autik i realizuar në ambientet e Komisionerit për Mbrojtjen nga diskriminimi.

Në datën 14.11.2019,  përfaqësues të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në ekspozitën me piktura të punuara nga fëmijët e spektrit autik i realizuar […]
November 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonin e zhvilluar në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, nga Bashkia Rrogozhinë, në Lapidarin e Margarita e Kristaq Tutulanit në Njësinë Administrative Gosë.

Ditën e sotme datë 13.11.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë, mori pjesë në ceremonin e zhvilluar në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, nga Bashkia Rrogozhinë, […]
November 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me nënkryetarët e Bashkisë Kamëz dhe Bashkisë Kavajë.

Sot, në datë 12.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi një takim me nënkryetarët e Bashkisë Kamëz dhe Bashkisë Kavajë. Në këtë takim u […]