February 13, 2018

Monitorimi i situatës në zonën e Perroit të Limuthit

  Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari dhe z.Sandër Lleshi, në kuadër të monitorimit të situatës në zonën e Perroit të Limuthit, në […]
February 9, 2018

Ne date 09.02.2018 u mbajt takimi per aksionin e ujit me pjesmarrjen e pese Bashkive

  Ne date 09.02.2018 u mbajt takimi per aksionin e ujit me pjesmarrjen e pese Bashkive, Policia Vendore, monitorues nga Agjensia Kombetare e Ujesjelles Kanalizimeve dhe […]
February 8, 2018

Mbledhja e radhes e Keshillit te Basenit Ujor Ishem -Erzen

Ne date 07.02.2018 u zhv illua mbledhja e radhes e Keshillit te Basenit Ujor Ishem -Erzen, ne zbatim te ligjit 111/2012 dhe Vendimit nr 5 te […]
February 6, 2018

Takimi për krijimin e Grupeve të Punës

Në kuadër të nismës së Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit “Pastrojmë Shqipërinë që duam”, pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi për krijimin […]