September 16, 2020

Sot më datë 16.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë sublime në kujtim të Konferencës së Pezës, të organizuar në Varrezat e Pezës, ku ishin të pranishëm, Kryetari i Bashkisë Tiranë z.Erion Veliaj, Ministri i Shtetit për Diasporën z.Pandeli Majko si dhe deputetë të Parlamentit të Shqipërisë.

    Sot më datë 16.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë sublime në kujtim të Konferencës së Pezës,  të organizuar […]
September 16, 2020

Sot më datë 15.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e rradhës së Task Forcës vendore ANTI COVID-19.

  Sot më datë 15.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e rradhës së Task Forcës vendore ANTI COVID-19.  Fokusi kryesor i këtij takimi […]
September 16, 2020

Sot më datë 09.09.2020, Prefekti I Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, në zbatim të Ligjit Nr. 107/2016, “Për Prefektin e Qarkut”; të Ligjit Nr. 45/2019, “Për Mbrojtjen Civile”, të Ligjit Nr. 152/2015, dhe në kuadër të parandalimit dhe përballimit të situatës së zjarreve, zhvilloi mbledhjen me drejtuesit e bashkive dhe përgjegjësit e emergjencave civile.

Sot më datë 09.09.2020,  Prefekti I Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari,  në zbatim të Ligjit Nr. 107/2016, “Për Prefektin e Qarkut”; të Ligjit Nr. 45/2019, “Për […]
September 16, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Kryetaren në detyrë të Bashkisë Rrogozhinë znj. Antonela Dedej

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Kryetaren në detyrë të Bashkisë Rrogozhinë znj. Antonela Dedej, Nënkryetaren e Bashkisë Kavajë znj.Valbona Mustafa si […]