April 6, 2018

JAVA TOKËS 16-22 Prill 2018

Në vijim të hartimit të planit të veprimit për aksionin e pastrimit të segmentevelumore dhe detare, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, sot me datë 06.04.2018organizoi […]
April 6, 2018

Më datë 06.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për administrimin e ujit të pijshëm.

Sot më datë 06.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për administrimin e ujit të pijshëm. Në këtë takim morën pjesë Z.Ardian Paravani Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor, […]
April 5, 2018

Ne date 5 prill 2018 Prefektja e Tiranes organizoi takimin me Drejtorin e Pergjithshem te Permbarimit z.Pirro Lutaj.

Ne date 5 prill 2018 Prefektja e Tiranes organ izoi takimin me Drejtorin e Pergjithshem te Permbarimit z.Pirro Lutaj. U diskutuan problematikat e konstatuara nga Komisioni […]
April 4, 2018

Tryezë e rrumbullakët për furnizimin me ujë të pijshëm të banorëve të Bashkisë Kamëz

Ditën e sotme në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua një tryezë e rrumbullakët me qëllim marrjen e masave të përbashkëta, për […]