October 9, 2021

Z. Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor zhvilloi mbledhjen e radhës së KBU

  Sot më 15 Shtator, Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor zhvilloi mbledhjen e radhës së […]
August 5, 2021

Z. Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor zhvilloi mbledhjen e radhes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen – Mat.

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper […]
August 5, 2021

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë organizoi një takim konsultues me qëllim trajtimin e çështjeve të përbashkëta që kanë të bëjnë me menaxhimin me sukses të këtij sezonit turistik

    Sot, më datë 03.08.2021, Institucioni i Prefektit të  Qarkut Tiranë organizoi një takim konsultues me qëllim trajtimin e çështjeve të përbashkëta që kanë të […]
July 21, 2021

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultues me drejtoreshën e AMBU znj. Gerta Lubonja dhe Drejtorin e ZMBU z. Gledion Strugaj.

  Sot më datë 21.07.2021,  Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultues me drejtoreshën e AMBU znj. Gerta Lubonja dhe Drejtorin e ZMBU z. Gledion […]