May 31, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë me rastin e Muajit të Bekuar të Ramazanit

Më datë 31.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama me rastin e […]
May 30, 2019

U organizua takimi i radhës në Kavajë në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020

Më datë 30.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit të Qarkut Tiranë pwr Kavajwn, Rrogozhinwn dhe Vorwn,u organizua takimi i radhës në Kavajë, me përfaqësues nga Bashkia Kavajw […]
May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës

Sot, më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës ku u mirëprit nga Konsulli i […]
May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë

Më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me […]