December 6, 2021

Sot në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në kuadër të Panairit “Ballkani pa Kufij Ekonomikë” Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qendro zhvilloi një takim kortezie me Zëvendës Presidentin e Rajonit të Marche- Itali, Dr. Mirco Carloni

    Sot në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në kuadër të Panairit “Ballkani pa Kufij Ekonomikë” Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim […]
December 4, 2021

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e parë të grupit të monitorimit dhe kontrollit të masave nga subjektet shtetërore dhe private për pastrimin e territorit të qarkut nga mbetjet në kuadër të problematikave të evidentuara për sa i përket menaxhimit të mbetjeve urbane

  Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e parë të grupit të monitorimit dhe kontrollit të masave nga subjektet shtetërore dhe private për pastrimin […]
December 4, 2021

29-Nëntori Dita e Çlirimit

    29-Nëntori Dita e Çlirimit Në përvjetorin e Çlirimit të Shqipërisë, Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qendro mori pjesë në ceremoninë e homazheve zhvilluar […]
December 4, 2021

26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë

    26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë Në kuadër të kësaj dite, u zhvilluan homazhe dhe u vendosën […]