December 4, 2021

26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë

    26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë Në kuadër të kësaj dite, u zhvilluan homazhe dhe u vendosën […]
December 4, 2021

Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave u zhvillua sot ceremonia e prezantimit zyrtar të Prefektit të ri të Qarkut të Tiranës z. Afrim Qendro.

    Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave u zhvillua sot ceremonia e prezantimit zyrtar të Prefektit të ri të Qarkut të Tiranës z. […]
October 9, 2021

U mbajt takimi përgatitor mbi masat organizative për organizimin e aktivitetit të datës 13.10.2021 “Dita Ndërkombëtare për Zvogelimin e Riskut ndaj Fatkeqesive”

Ditën e sotme, datë 05.10.2021, në ambientet e Prefekturës së Qarkut Tiranë, nën drejtimin dhe koordinimin e përfaqsuesve të AKMC, me prezencë të UNDP, Kryqi i […]
October 9, 2021

Sot, në fshatin Pezë e Madhe të Tiranës është përkujtuar 79-vjetori i Konferencës së Pezës, një ndër ngjarjet më të rëndësishme në historinë e lavdishme të Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare.

  Sot, në fshatin Pezë e Madhe të Tiranës është përkujtuar 79-vjetori i Konferencës së Pezës, një ndër ngjarjet më të rëndësishme në historinë e lavdishme […]