September 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë në nderim te 77 vjetorit të Konferencës së Pezës, të organizuar në Pezë.

Sot, më datë 16.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë  në nderim te 77 vjetorit të Konferencës së Pezës,  të organizuar […]
September 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e përvitshëm në lidhje me mbarëvajtjen e procesit arsimor me institucionet qëndrore në nivel vendor dhe organet e qeverisjes vendore përgjegjëse.

          Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2019-2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, organizoi takimin e përvitshëm […]
September 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti ne takimin e radhës qytetarë të Qarkut

Sot, më datë 12.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti ne takimin e radhës  qytetarë të Qarkut, të cilët shprehen shqetësimet e tyre lidhur […]
September 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tirane priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat

Sot, më datë 11.09.2019 Prefekti i Qarkut Tirane Znj. Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat Znj. Anastasi Meçe. Në këtë […]