February 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës Elbasan për Bashkinë e Peqin.

Sot, më datë 05.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës  Elbasan për […]
February 4, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit 1944 në Tiranë.

  Sot, më datë 04.02.2020 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit […]
January 28, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut zhvilloi analizën vjetore të punëve të bëra për vitin 2019 si dhe objektivave të reja për vitin 2020.

Sot, më datë 28.01.2020 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë me në krye Znj.Suzana Jahollari zhvilloi analizën vjetore të punëve të bëra për vitin 2019 si […]
January 22, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me kryetarin e Bashkisë Kamëz, inspektuan shtëpitë e rrënuara nga tërmeti I datës 21.09.2019, të cilat po rindërtohen në bazë të VKM Nr. 704, datë 30.10.2019.

Sot, më datë 22.01.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari së bashku me kryetarin e Bashkisë Kamëz, Z.Rakip Suli inspektuan shtëpitë e rrënuara nga tërmeti I […]