September 8, 2018

Në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë , Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, u organizua koncert recital i pianistes turke me famë botërore znj. Idil Biret

Në datë 08.09.2018 nga Ambasada Turke, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë ,  Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, u organizua koncert […]
September 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e Këshillit të Basenit Ujor, Ishëm Erzen

Në datë 7.09.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e Këshillit të Basenit Ujor, Ishëm Erzen. U diskutuan kërkesat për hapje pusesh dhe […]
August 29, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari organizoi takimin me z. Ndricim Bytyci përfaqësues i Ministrisë Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari më datë 29.08.2018 organizoi takimin me z. Ndricim Bytyci përfaqësues i Ministrisë Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Në këtë takim u […]
August 28, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me z. Sokol Demailaj Drejtorin e Agjencisë së Trajtimit të Pronave

Sot më datë 28.08.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me z. Sokol Demailaj Drejtorin e Agjencisë së Trajtimit të Pronave. Në këtë takim […]