October 8, 2018

Sot me datë 08.10.2018 u organizua takim me përfaqësuesit e Njësisë Operative Vendore pranë ambienteve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë

Sot me datë 08.10.2018 pranë ambienteve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua takimi me përfaqësuesit e Njësisë Operative Vendore të cilët në zbatim […]
October 5, 2018

Më datë 05.10.2018 Përfaqësues të institucionit të Prefektit Qarkut Tiranë, morën pjesë në Ilustrimin e stimulit “ALBATROS” 2018

Më datë 05.10.2018 Përfaqësues të institucionit të Prefektit Qarkut Tiranë, morën pjesë në Ilustrimin e simulimit “ALBATROS” 2018. I organizuar nga qëndra ndërinstuticionale operacionale detare, në […]
October 2, 2018

Më datë 02.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari zhvilloi një takim me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z. Arbjan Mazniku dhe Drejtorin e Emergjencave Civile Tiranë z. Erind Bejko

Më datë 02.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari zhvilloi një takim me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z. Arbjan Mazniku dhe Drejtorin e Emergjencave Civile Tiranë z. […]
October 2, 2018

Sot më datë 02.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, ishte e ftuar në një takim kortezie me Ambasadorin e Polonisë z. Karol Bachura

Sot më datë 02.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, ishte e ftuar në një takim kortezie me Ambasadorin e Polonisë z. Karol Bachura. Në këtë […]