August 22, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Sot, më datë 22.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një  takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Në këtë […]
August 20, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak

Sot, më datë 20.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz, Z.Hysen Koldashi dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak […]
August 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Autoritetit Kombëtarë të Ushqimit

Sot, më datë 19.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Autoritetit Kombëtarë të Ushqimit, Z. Sefer Sefa. […]
August 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi konstituimin e Këshillit të ri Bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Kamëz

Sot, më datë 07.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, në pamundësinë e thirrjes së mbledhjes së parë nga sekretari i Këshillit Bashkiak dhe në […]