August 13, 2018

Sot u inspektuan nga afër punimet për sistemimin e shtratit të Përroit të Limuthit

Me datë 13.08.2018 u inspektuan nga afër punimet për sistemimin e shtratit të Përroit të Limuthit. Si rezultat i një koordinimi të mirë nga Institucioni i […]
August 9, 2018

Inspektim me policinë e shtetit, inspektoriatin e mjedisit, hetimin tatimor në zonën turistike të Qerretit

Inspektim me policinë e shtetit, inspektoriatin e mjedisit, hetimin tatimor në zonën turistike të Qerretit, Bashkia Kavajë për masat e marra për të siguruar një sezon […]
August 8, 2018

Ka rifilluar puna për risistemimin të përroit të Limuthit, segmenti që shkaktoi përmbytjet në nëntor 2017

  Ka rifilluar puna për risistemimin të përroit të Limuthit, segmenti që shkaktoi përmbytjet në nëntor 2017 . Marrin pjesë në aksion nën drejtimin e Institucionit […]
August 8, 2018

Takim me deputetin e PS z. Ervin Bushati për probleme të sigurisë në plazhin e Qerretit

Takim me deputetin e PS z. Ervin Bushati për probleme të sigurisë në plazhin e Qerretit dhe masat që duhen marrë nga pushteti vendor për të […]