April 19, 2019

Sot, më datë 19.04.2019, u zhvillua takim me Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut

Sot, më datë 19.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të […]
April 18, 2019

Sot, më datë 18.04.2019, u zhvillua takim me temë “Diskutim mbi kufirin e ndarjes administrative ndërmjet Bashkisë Tiranë dhe Bashkisë Vorë“

Sot më datë 18.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me temë: “Diskutim mbi kufirin e ndarjes administrative ndërmjet Bashkisë Tiranë dhe […]
April 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim grupin kryesor të Planizimit për Stërvitjen “Reagimi i Përbashkët 19”

Sot më datë 17.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim grupin kryesor të Planizimit për Stërvitjen “Reagimi i Përbashkët 19”, me përfaqësues […]
April 16, 2019

Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, zj Gerta Lubonja

Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, zj Gerta […]