May 15, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa

Sot më datë 15.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa. Në këtë takim u […]
May 11, 2019

Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari

Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari: Lajmi tjetër i rëndë i humbjes së jetës në krye të detyrës të Major Klodian Tanushi, na […]
May 10, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Nëntetares, Zarife Hasanaj

Sot më datë 10.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjese në homazhe si dhe në ceremoninë shteterore të lamtumires për nder të Nëntetare […]
May 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen

Sot, më datë 09.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen,me pjesmarrjen e përfaqësuesve […]