May 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj

Sot, më datë 09.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga Ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj, ku morën […]
May 8, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2019

Sot, më datë 08.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2019.Të pranishëm […]
May 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë ishte pjesë e inspektimit të digave dhe rezervuareve në zonat e Mbrojtura të Malit me Gropa-Bizë-Martanesh

Sot, më datë 07.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bashkë me përfaqësues të Komitetit të Digave, të Bashkisë Tiranë, të Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes […]
May 6, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e dytë të “Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”

Sot, më datë 06.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari organizoi takimin e dytë të “Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”. Të pranishëm […]