November 26, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Pavarësisë së Tiranës

Sot më 26.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Pavarësisë të Tiranës. 26 Nëntori është një ditë e […]
November 26, 2018

Në vazhdimësi të problematikës së konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, ka përfunduar proçesi i plintave dhe zona është jashtë rrezikut

Në vazhdimësi të problematikës të konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, nga ndjekja e situatës nga sektori i Emergjencave Civile pranë Institucionit të Prefektit të […]
November 24, 2018

Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shembet, duke rrezikuar kështu jetën e banorëve dhe kalimtarëve

Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shëmbet, […]
November 23, 2018

Si rrjedhojë e reshjeve të datës 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc

Si rrjedhojë e reshjeve të datë 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc. Duke qenë se kontrata për këtë rrugë […]