January 17, 2019

U zhvillua sot më datë 17.1.2019 në Sallën e Takimeve të Prefektit të Qarkut Tiranë takimi ndërinstitucional për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108, datë 30.12.2015 të sipërcituar

U zhvillua sot më datë 17.1.2019 në Sallën e Takimeve të Prefektit të Qarkut Tiranë takimi ndërinstitucional për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108, […]
January 13, 2019

Sot më datë 13.01.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar nga Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë, në rastin e 106 vjetorit të krijimit të saj

  Sot më datë 13.01.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar nga Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë, në rastin e […]
January 11, 2019

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se në disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po punohet për hapjen dhe kriposjen e rrugëve

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po […]
January 9, 2019

U kryen inspektime të punëve në autostradën Tiranë-Durrës dhe me informime nga ARRSH-ja u konstatuan rezultatet e situatës

Nga inspektimi i punimeve në autostradën Tiranë-Durrës dhe informimi nga ARRSH, situata rezulton si më poshtë: -Në segmentin e pjesës para Kastratit tek kthesa e Kasharit, […]