January 8, 2019

Sot më datë 08.01.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Avokatin e Shtetit, z. Artur Metani

Sot më datë 08.01.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Avokatin e Shtetit, z. Artur Metani, në lidhje me problemin e ndjekjes së […]
December 25, 2018

Prefektja, Znj. Jahollari, mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes

Më datë 25 dhjetor 2018, Prefektja, Znj. Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes nga Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë […]
December 24, 2018

U zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë

Më datë 24.12.2018 u zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë. […]
December 19, 2018

Në shenjë nderimi dhe kujtimi për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij

Sot më 19.12.2018, në shenjë nderimi dhe kujtimi, për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të […]