December 3, 2017

Rimblidhet Komisioni i Planifikimit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për fazën e dytë të situatës së emergjencës

Me porosi te Prefektes Znj.Suzana Jahollari. Rimblidhet KPECQ në Prefekturën e Qarkut Tiranë për fazën e dytë të Emergjencave Civile. Informacion për situatën në terren dhe […]
December 1, 2017

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë dhe Prefektja e Qarkut Tiranë inspektojnë nga afër zonat e përmbytura në Bashkinë Kamëz

    Mbrëmjen e sotme, datë 01.12.2017 Kryeministri i Vendit  Z. Edi Rama së bashku me Prefekten e Tiranës, Znj.  Suzana Jahollari dhe Kryetarin e Bashkisë […]
November 30, 2017

Mbledhje e shtabit të emergjencave civile të qarkut Tiranë

Sot me daten 30.11.2017 duke u nisur nga njoftimi i Ministrise se Puneve te Brendshme dhe Drejtoria e Pergjithshme e Emergjencave Civile dhe IGJEUM per perkeqesimin […]
November 29, 2017

29-Nëntori Dita e Çlirimit

Bazuar në Ceremonialin Shtetëror të Republikës së Shqipërisë në nderim të Ditës së Clirimit, në datë 29.11.2017 znj.Prefekte ishte pjesëmarrse në ceremonin e homazheve zhvilluar tek […]