June 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim sekretarin e shoqatës “Tirana”, z. Skënder Farka

Sot, më datë 11.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim sekretarin e shoqatës “Tirana”, z. Skënder Farka. Në këtë takim u diskutua […]
June 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Nënkolonelin në Rezerve, z.Agim Lleshi

Sot më datë 11.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Nënkolonelin në Rezerve, z.Agim Lleshi, përgjegjës sektori rekrutimi në Qendrën e Personel […]
June 10, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi analizën mujore të Institucionit të Prefektit

Sot më datë 10.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi analizën mujore të Institucionit të Prefektit. Në këtë mbledhje u prezantua dhe u diskutua […]
June 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me përfaqësues të Sektorit të AMTP-ve pranë Bashkisë Tiranë

Sot, më datë 07.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Sektorit të AMTP-ve pranë Bashkisë Tiranë ku ishin të […]