May 21, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë

Sot, më datë 21.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë, Kolonel (R) Thoma Konduri, […]
May 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve

Më datë 19.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve, […]
May 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë

Sot, më datë 17.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë në kuadër të shkëmbimit […]
May 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit Klodian Tanushi

Sot, më datë 16.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit […]