December 19, 2018

Në shenjë nderimi dhe kujtimi për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij

Sot më 19.12.2018, në shenjë nderimi dhe kujtimi, për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të […]
December 14, 2018

Më datë 14.12.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në Konferencën Kombëtare të Luftës kundër Trafikimit të Personave

Më datë 14.12.2018  Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari  mori  pjesë në Konferencën Kombëtare të Luftës kundër Trafikimit të Personave.  Pjesëmarrës në këtë  konferencë ishin […]
December 14, 2018

Në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja me Administratorët e Njësive Administrative Prezë, Bërxullë, Paskuqan dhe Administratorët e Bashkive e Zyrave të Gjendjeve Civile Kamëz dhe Vorë

Sot, më datë 14 dhjetor 2018 ora 12:00 , në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua  mbledhja me Administratorët e Njësive Administrative […]
December 13, 2018

Në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvilluan dy mbledhje me 27 Administratorët e Njësive Administrative të Bashkisë Tiranë dhe Përgjegjësit e Zyrave të Gjendjeve Civile përkatëse

Sot, më datë 13 dhjetor 2018 ora 12:00 dhe ora 14.00, në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvilluan dy mbledhje me 27 […]