December 14, 2018

Në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja me Administratorët e Njësive Administrative Prezë, Bërxullë, Paskuqan dhe Administratorët e Bashkive e Zyrave të Gjendjeve Civile Kamëz dhe Vorë

Sot, më datë 14 dhjetor 2018 ora 12:00 , në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua  mbledhja me Administratorët e Njësive Administrative […]
December 13, 2018

Në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvilluan dy mbledhje me 27 Administratorët e Njësive Administrative të Bashkisë Tiranë dhe Përgjegjësit e Zyrave të Gjendjeve Civile përkatëse

Sot, më datë 13 dhjetor 2018 ora 12:00 dhe ora 14.00, në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvilluan dy mbledhje me 27 […]
December 12, 2018

Më datë 12.12.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, ishte pjesë e panelit drejtues të prezantimit të projektit HELVETAS “BASHKI TË FORTA”

Më datë 12.12.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, ishte pjesë e panelit drejtues të prezantimit të projektit HELVETAS “BASHKI TË FORTA” , pjesë e […]
December 11, 2018

Sot, në datën 11.12.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Brendshme

Sot në datën 11.12.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Brendshme në lidhje me VKM nr.497 “Për Kalimin […]