September 25, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë me stafin e tij ishte prezent në terren në zonën e rënies së zjarrit duke monitoruar situatën dhe punën e shkëlqyeshme të forcave.

Gjatë orëve të vona të natës, me dt. 25.09.2018 pas lajmërimit nga salla e policisë, për rënien e zjarreve të përmasave të mëdha dhe në terren […]
September 25, 2018

Në datën 25.09.2018 rreth orës 20.00 u konstatuan vatra zjarri pranë lagjes Sorraj, në fshatin Kus, në Njësinë Administrative Kashar.

Në datën 25.09.2018 rreth orës 20.00 u konstatuan vatra zjarri pranë lagjes Sorraj, në fshatin Kus, në Njësinë Administrative Kashar. Në vendngjarje shkuan: -Mbi 50 forca […]
September 24, 2018

Sot pranë ambienteve të Prefekturës Durrës u zhvillua trajnimi – TTX – për Emergjencat Civile nga Programi “pronews”, organizuar nga DPEC pranë Ministrisë së Mbrojtjes

Sot pranë ambienteve të Prefekturës Durrës u zhvillua trajnimi – TTX – për Emergjencat Civile nga Programi “pronews”, organizuar nga DPEC pranë Ministrisë së Mbrojtjes. Nën […]
September 21, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mori pjesë në pritjen që u zhvillua me rastin e Ditës së Ashures

Sot më datë 21.09.2019, Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mori pjesë në pritjen që u zhvillua me rastin e Ditës së Ashures, në Selinë e Shenjtë […]