December 11, 2018

Sot, në datën 11.12.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Brendshme

Sot në datën 11.12.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Brendshme në lidhje me VKM nr.497 “Për Kalimin […]
December 11, 2018

Më datë 11.12.2018 , u organizua takim në lidhje me Komitetin e Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura për Qarkun e Tiranës dhe përpilimin e rregullores së këtij komiteti

Sot më datë 11.12.2018, pranë ambienteve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua takimi i përbashkët me z.Zamir Dedej, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë […]
December 7, 2018

Sot më datë 7.12.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, zhvilloi takimin e përbashkët ndërinstitucional për sigurinë e digave të Liqenit Artificial të Tiranës, Ujëmbledhësit të Bovillës dhe Rezervuarit të Farkës

Sot më datë 7.12.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, zhvilloi takimin e përbashkët ndërinstitucional për sigurinë e digave të Liqenit Artificial të Tiranës, Ujëmbledhësit të Bovillës […]
December 6, 2018

U zhvillua takimi në Ministrinë e Brendshme me qëllim forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional

Sot më datë 06.12.2018 u zhvillua takimi në Ministrin e Brendshme me qëllim forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional, në funksion të realizimit të misionit të detyrave të […]