December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë

    Në bashkëpunim me Pushtetin vendore, vijon takimet dhe ndarjen e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë, për familjet e prekura nga rreshjet e […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Kamëz

Në Bashkinë Kamëz, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me pushtetin vendor, vijon takimet për planin e investimeve për parandalim dhe ndarjen e ndihmave […]
December 11, 2017

U zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen.

Sot në datën 07.12.2017 në orën 13:00 u zhvillua në sallën e mbledhjeve të Prefekturës së Qarkut Tiranë, mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – […]
December 7, 2017

Grupet e vlerësimit nisin bilancin e dëmeve nga përmbytjet në Prefekturën e Tiranës

TIRANE– Në Bashkinë Tiranë situata është drejt normalizimit të plotë dhe rreziku i përmbytjeve ka kaluar. Prefektja e Tiranës, Suzana Jahollari deklaron se grupet vlerësimit të […]