April 10, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud Italiane.

Sot më datë 10.04.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud italiane, qendër për arkivim dhe shërbime dokumentale për mundësimin e […]
April 6, 2018

JAVA TOKËS 16-22 Prill 2018

Në vijim të hartimit të planit të veprimit për aksionin e pastrimit të segmentevelumore dhe detare, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, sot me datë 06.04.2018organizoi […]
April 6, 2018

Më datë 06.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për administrimin e ujit të pijshëm.

Sot më datë 06.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për administrimin e ujit të pijshëm. Në këtë takim morën pjesë Z.Ardian Paravani Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor, […]
April 5, 2018

Ne date 5 prill 2018 Prefektja e Tiranes organizoi takimin me Drejtorin e Pergjithshem te Permbarimit z.Pirro Lutaj.

Ne date 5 prill 2018 Prefektja e Tiranes organ izoi takimin me Drejtorin e Pergjithshem te Permbarimit z.Pirro Lutaj. U diskutuan problematikat e konstatuara nga Komisioni […]