May 17, 2018

Nisur nga situata e rënduar e rreshjeve të shiut të ditës së djeshme në Qarkun e Tiranës dhe Qarkun e Durrësit, rezultoi ngritje e konsiderueshme e nivelit të lumit Erzen.

Nisur nga situata e rënduar e rreshjeve të shiut të ditës së djeshme në Qarkun e Tiranës dhe Qarkun e Durrësit, rezultoi ngritje e konsiderueshme e […]
May 16, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Prefektin e Qarkut Durrës në lidhje me problematikën e krijuar në grykëderdhjen e lumit Erzen

Më datë 16.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Prefektin e Qarkut Durrës në lidhje me problematikën e krijuar në grykëderdhjen e lumit Erzen nga […]
May 14, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e zgjeruar të Komisionit të Planifikimit për Emergjencat Civile të Qarkut Tiranë

Sot më datë 14.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e zgjeruar të Komisionit të Planifikimit për Emergjencat Civile të Qarkut Tiranë, në lidhje me situatën […]
May 14, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen në lidhje me problematikat e digave dhe rezervuarëve.

Sot më datë 14.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen në lidhje me problematikat e digave dhe rezervuarëve. Është mbyllur faza e parë e dorëzimit të […]