February 14, 2018

Takim i Prefektit me grupin teknik te punes per monitorimin e tombinove ne Autostraden Tirane Durres

Takim i Prefektit me grupin teknik te punes per monitorimin e tombinove ne Autostraden Tirane Durres ne Aksin City Park -Casa Italia . Moren pjese drejtori […]
February 13, 2018

Takim në kuadër të situatës të rezervuareve dhe të kalimit të pronësisë të tyre

SOT ME DATE 12/02/2018 – ORA – 12:00, NE AMBIENTET E INTITICIONIN TE PREFEKTIT TE QARKUT TIRANE, PREFEKTI ZNJ.SUZANA JAHOLLARI, ZHVILLOJ NJE TAKIM NE KUADER TE […]
February 13, 2018

Monitorimi i situatës në zonën e Perroit të Limuthit

  Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari dhe z.Sandër Lleshi, në kuadër të monitorimit të situatës në zonën e Perroit të Limuthit, në […]
February 9, 2018

Ne date 09.02.2018 u mbajt takimi per aksionin e ujit me pjesmarrjen e pese Bashkive

  Ne date 09.02.2018 u mbajt takimi per aksionin e ujit me pjesmarrjen e pese Bashkive, Policia Vendore, monitorues nga Agjensia Kombetare e Ujesjelles Kanalizimeve dhe […]