June 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi analizën mujore të sektorit të Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Sot, më datë 19.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi analizën mujore të sektorit të Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë ku […]
June 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore

Sot, më datë 13.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore znj. Gerta […]
June 13, 2019

Nënprefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e radhës për sensibilizimin e komunitetit për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike për vitin 2019 në Njësinë Administrative Petrelë

Sot, më datë 13.05.2019, Nënprefekti i Qarkut Tiranë për Kavajën, Rrogozhinën dhe Vorën z. Bashkim Haxhiu, zhvilloi takimin e radhës për sensibilizimin e komunitetit për parandalimin […]
June 12, 2019

Nënprefekti i Qarkut Tiranë organizoi një takim në ambjentet e Njësisë Administrative Dajt ku u diskutua në lidhje me sensibilizimin e komunitetit, për marrjen e masave për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike

Sot, më datë 12.06.2019, Nënprefekti i Qarkut Tiranë për Kavajën, Rrogozhinën dhe Vorën, z. Bashkim Haxhiu, organizoi një takim në ambjentet e Njësisë Administrative Dajt ku […]