May 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e muajit të Bekuar të Ramazanit

Më datë 24.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e muajit të Bekuar të […]
May 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim pedagogë dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘

Sot, më datë 24.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim pedagoge dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘.  Në […]
May 23, 2019

Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, inspektorë të rendit dhe Zyrës Arsimore Kavajë

Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, […]
May 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET)

Sot, më datë 23.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET). […]