October 10, 2018

U zhvillua sot, datë 10 tetor 2018, në Sallën e Mbledhjeve të Prefektit të Qarkut Tiranë, takimi me përfaqësues të institucioneve lidhur me sigurinë e digave dhe dambave të rezervuareve

U zhvillua sot, datë 10 tetor 2018, në Sallën e Mbledhjeve të Prefektit të Qarkut Tiranë, takimi me përfaqësues të institucioneve lidhur me sigurinë e digave […]
October 8, 2018

Sot më datë 08.10.2018, pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës 8 mujore e Sektorit të Monitorimit të Kompetencave Vendore dhe Funksioneve të Deleguara

Sot më datë 08.10.2018, pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës 8 mujore […]
October 8, 2018

Sot me datë 08.10.2018 u organizua takim me përfaqësuesit e Njësisë Operative Vendore pranë ambienteve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë

Sot me datë 08.10.2018 pranë ambienteve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua takimi me përfaqësuesit e Njësisë Operative Vendore të cilët në zbatim […]
October 5, 2018

Më datë 05.10.2018 Përfaqësues të institucionit të Prefektit Qarkut Tiranë, morën pjesë në Ilustrimin e stimulit “ALBATROS” 2018

Më datë 05.10.2018 Përfaqësues të institucionit të Prefektit Qarkut Tiranë, morën pjesë në Ilustrimin e simulimit “ALBATROS” 2018. I organizuar nga qëndra ndërinstuticionale operacionale detare, në […]