February 7, 2019

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, organizoi një takim me zv. drejtorin e përgjithshëm të arkivave, z. Pashk Alia dhe përgjegjësen e zyrës vendore për arkivat, znj. Klodiana Dusha

Më datë 07.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, organizoi një takim me zv. drejtorin e përgjithshëm të arkivave, z. Pashk Alia dhe përgjegjësen e zyrës vendore […]
February 5, 2019

Sot më datë 05.02.2018 në sallën e mbledhjeve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua Analiza Vjetore e punës së realizuar nga administrata e Prefektit për vitin 2018

Sot më datë 05.02.2018 në sallën e mbledhjeve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua Analiza Vjetore e punës së realizuar nga administrata e […]
January 29, 2019

Ditën e sotme, më datë 29.01.2019, pranë ambjenteve të Intitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i parë i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura

Ditën e sotme më datë 29.01.2019 pranë ambjenteve të Intitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i parë i Komitetit të Menaxhimit të Zonave […]
January 28, 2019

Më datë 28.01.2019 pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë është organizuar takimi mbi problematikat e profesionit të mjekut dhe teknikat veterinare

Më datë 28.01.2019 pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë  është organizuar takimi mbi problematikat e profesionit të mjekut dhe teknikat veterinare.  Pjesëmarrës në këtë takim […]