July 23, 2018

Pranë ambienteve të insitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me shqetsimet dhe problematikat e qytetarëve në Qëndrat Shëndetësore në këtë sezon veror

Sot më datë 23.07.2018 pranë ambienteve të insitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me shqetësimet dhe problematikat e qytetarëve në Qëndrat […]
July 20, 2018

Sot u zhvillua takimi i 12 Prefektëve në Shkodër ku ishte i pranishëm dhe Këshilltari i KM z. Sandër Lleshi

Në datë 20.07.2018 u zhvillua takimi i 12 Prefektëve në Shkodër. Ishte i pranishëm dhe Këshilltari i KM z. Sandër Lleshi. Pas prezantimit në Institucionin e […]
July 19, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, monitoroi situatën emergjente në një pallat 8 katësh, në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntokë

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, monitoroi situatën emergjente në një pallat 8 katësh, në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntokë . Për zgjidhjen e […]
July 19, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin për projektin e rehabilitimit të Përroit të Limuthit

Sot më datë 19.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin për projektin e rehabilitimit të Përroit të Limuthit. Të pranishëm ishin Zëvendësministri I Ministrisë […]