January 17, 2018

Takim në Këshillin e Qarkut Tiranë me z.Aldrin Dalipi

Në takim u diskutuan bashkëpunimi dhe problematikat për Drejtorinë e KVVTP në Institucionin e Prefektit dhe Drejtorisë së DAMT në Këshillin e Qarkut Tiranë.
January 17, 2018

Takim në Institucionin e Prefektit të Qarkut Durrës me të gjithë Prefektet

U diskutua për probleme të strukturës dhe të zbatimit të ligjit nga ana e  të gjithë strukturave në Qark. Morën pjesë Këshilltari i Kryeministrit z. Sandër […]
January 12, 2018

MONITORIMI I TRAJNIMIT “ME SHKOLLAT ​​PËR KOMUNITETE MË TË SIGURTA”

  Sot më datë 12 Janar 2018 ora 12:30, në 1800 shkolla u zhvillua Trajnimi i Mësuesve Mbarëkombëtarë  “Me Shkollat ​​për Komunitete më të Sigurta”, ku […]
January 11, 2018

Takim i Prefektes me Kreun e Sekretariatit Teknik të Këshillit Kombëtar të Ujit në Kryeministri Znj. Gerta Lubonja

Takim me znj. Gerta Lubonja, Kreu i  Sekretariatit Teknik të Këshillit Kombëtar të Ujit në Kryeministri, në Institucioin e Prefektit me grupin vendor të punës ndërinstitucional, […]