May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës

Sot, më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës ku u mirëprit nga Konsulli i […]
May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë

Më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me […]
May 28, 2019

U verifikua situata e masivit shkëmbor në Krrabë dhe u përcaktuan masat që do të merren

Sot, më datë 28.05.2019, punonjës të sektorit të Emergjencave civile si dhe sektorit të Urbanistikës pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në bashkëpunim me përfaqësues […]
May 28, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Fondacioni Alsar me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit

Më datë 28.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Fondacioni Alsar me rastin e Muajit të Shenjtë të […]