May 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtues të Bashkisë Tiranë dhe Drejtorisë Rajonale të Ujitjes e Kullimit

Sot më datë 07.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtues të Bashkisë Tiranë dhe Drejtorisë Rajonale të Ujitjes e Kullimit, për marrjen në dorëzim […]
May 5, 2018

Shoqata ”Martirë Të Policisë Së Shtetit” organizoj një event në shenjë respekti ndaj 222 policëve të rënë në krye të detyrës.

Në kuadër të 5 Majit, ditës së Dëshmorëve të Atdheut, Shoqata ”Martirë Të Policisë Së Shtetit” organizoj një event në shenjë respekti ndaj 222 policëve të […]
May 5, 2018

5 Maj, përkujtohet dita e Dëshmorëve të Kombit

Sot 5 Maj, përkujtohet dita e Dëshmorëve të Kombit, të atyre njerëzve të cilët sakrifikuan jetën e tyre për Atdheun. Në homazhet që u mbajtën në […]
May 4, 2018

TAKIMI PËRMBYLLËS I AKSIONIT “PASTROJMË TOKËN QË DUAM

Nisur nga impenjimi maksimal i të gjithë aktorëve që ishin pjesë e aksionit të  zhvilluar nga data 16-22 Prill 2018 në kuadër të nismës “Pastrojmë Tokën […]