April 18, 2018

Datë 18.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Ardit Bido Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave.

Sot më datë 18.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Ardit Bido Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave. U diskutua për mënyrën dhe hapat që duhen […]
April 18, 2018

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mbylli me sukses për dy ditë.

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë  mbylli me sukses për dy ditë, aksionin e pastrimit në segmentin lumor […]
April 18, 2018

Në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente

Datë 18.04.2018, ora 9:00, në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente lumore të cilat vijojnë […]
April 17, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës.

Më datë 17.04.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës. U diskutua për ruajtjen e sigurisë së Qarkut Tiranë dhe […]