March 20, 2018

Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore të Superstradës Tiranë-Durrës dhe në zonën e “City Park”

Nisur nga situata e rreshjeve te shiut me date, 19.03.2018,rreth orës 11.00, Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore […]
March 19, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Sot më datë 16/03/2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. U morën ne shqyrtim 16 dosje administrative […]
March 13, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale

Sot më datë 13/03/2018 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale. Të përfaqësuar Nga kryetari z.Arti Elezaj Dhe […]
March 13, 2018

Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore

Sot me datë 12/03/2018 Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore. Në bazë të Urdhërit Nr.51, datë 13/04/2017 i Kryeministrit, për […]