November 21, 2018

Më datë 21.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me Drejtorin e ZVRPP Tiranë, z. Eljon Semanaj dhe Grupin e Punës “Toka Prioritet”

Më datë 21.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Drejtorin e ZVRPP Tiranë, z. Eljon Semanaj dhe Grupin e Punës “Toka Prioritet”. U […]
November 21, 2018

Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë ishte pjesë e stërvitjes JOINT REACTION 2019

Institucioni I Prefektit Qarkut Tiranë, sektori Emergjencave Civile, më datë 20.11.2018-22.11.2018, pranë DPEC në MM, ishte pjesë e stërvitjes JOINT REACTION 2019, për reagimin ndërkufitar me […]
November 17, 2018

Sot më 17.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Clirimit të Tiranës

Sot më 17.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Clirimit të Tiranës. Znj. Jahollari, theksoi se është një […]
November 15, 2018

Sot, më datë ‪15.11.2018, u zhvillua takim me të gjithë përfaqësuesit e pushtetit vendor dhe strukturave shtetërore që veprojnë në qarkun e Tiranës

Masa parandaluese në gjithë territorin e Prefekturës së Qarkut Tiranë, për tu paraprirë situatave të përmbytjeve të muajve të pritshëm të shirave. Mbikqyrje dhe ndërhyrje në […]