December 14, 2017

Masa konkrete për prevenimin e përmbytjeve në Bashkinë Vorë.

Sot me datë 18.12.2017 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi me qëllim zgjidhjen e përhershme të  problematikës së tombinove në […]
December 14, 2017

Takim me përfaqesuesit e Ambasadës Turke në Shqipëri, për ndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga përmbytja.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ambasadës Turke me ndihma ushqimore, ka zhvilluar një […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë

    Në bashkëpunim me Pushtetin vendore, vijon takimet dhe ndarjen e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë, për familjet e prekura nga rreshjet e […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Kamëz

Në Bashkinë Kamëz, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me pushtetin vendor, vijon takimet për planin e investimeve për parandalim dhe ndarjen e ndihmave […]