August 1, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Me datë 01.08.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. Në këtë mbledhje u morën gjithsej 10 vendime […]
August 1, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Emergjencave Civile të Bashkisë Tiranë

Me datë 01.08.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Emergjencave Civile të Bashkisë Tiranë.Në këtë takim u diskutua për […]
July 31, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile në Ministrin e Mbrojtjes z. Haki Cako

Më datë 31.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile në Ministrin e Mbrojtjes z. Haki Cako. U […]
July 30, 2018

Në Sallën e Takimeve të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i Prefektit të Qarkut Tiranë, zj. Suzana Jahollari, me përfaqësuesit e Bashkisë Kavajë dhe të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit Durrës

Sot datë 30. 07. 2018 u zhvillua në Sallën e Takimeve të Prefektit të Qarkut Tiranë, takimi i Prefektit të Qarkut Tiranë, zj. Suzana Jahollari, me […]